Bergstein
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Tampondruk wordt ingezet om producten te bedrukken, die geen egale oppervlakte hebben. Belangrijke branches waarin tampondruk wordt toegepast zijn de speelgoedindustrie, de reclamebranche, de auto- en meubelindustrie en nog veel meer.

Hieronder vindt u een overzicht van het leveringsprogramma van Bergstein BV op het gebied van tampondruk.

 

Ruco Tampondrukinkten

Ruco is een Duitse fabrikant, die al meer dan 150 jaar inkten van hoogwaardige kwaliteit levert voor allerlei druktoepassingen, waaronder tampondruk. Sinds 40 jaar werken zij samen met Bergstein BV. Ruco heeft een breed scala aan tampon- en zeefdrukinkten.

Meer informatie

 

Coates Screen Inks GmbH Tampondrukinkten

Het in het Duitse Nürnberg gelegen Coates Screen Inks GmbH (door velen nog steeds Wiederhold genoemd) is een wereldwijde leverancier van inkten voor een grote verscheidenheid aan branches. Bergstein BV is sinds 2009 een officiële distributeur van Coates Screen Inks GmbH. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft Coates Screen Inks GmbH ook een veelomvattend programma op het gebied van de tampondruk.

Meer informatie

 

Tampons

Bergstein BV werkt nauw samen met de Duitse fabrikant PSD om de markt in de Benelux van hoogkwalitatieve tampons te voorzien. Het assortiment omvat 2 kwaliteiten, diverse hardheden en talloze vormen.

Meer informatie

 

Clichés

Met een grote diversiteit aan materialen en een eigen pre-press- en laserafdeling, is Bergstein BV in staat om aan de behoeften van de klanten te voldoen.

Meer informatie

 

Service & Support

Om de door ons geleverde machines in een goede conditie te houden, bieden wij onze klanten de mogelijkheid van een jaarlijks onderhoud aan. Het is verder belangrijk dat uw personeel een goede kennis heeft van het tampondrukken om kwalitatief goed bedrukte producten af te leveren. Hiertoe kan uw personeel bij ons tampondruk trainingen volgen.

Meer informatie