DIGI-7 W

Een optimale printoplossing met hoge productiesnelheid. Of het gaat om kleine, middelgrote of grote bedrijven, de DIGI-7 W is dé oplossing. Een high Speed Single Pass modulair traysysteem voor het printen van in mallen geplaatste producten. Deze worden in trays geplaatst welke met hoge snelheid (tot wel 23 meter/minuut) worden doorgevoerd onder de diverse printmodules waaronder voorbehandeling en digitale printkoppen. De DIGI-7 W is de bredere versie van de DIGI-7.

Zowel voor kleine als grote productseries is deze printer geschikt. Door de modulaire bouw is de oplossing geheel aan te passen naar uw wens en behoefte, net als de DIGI-5.

Gescheiden compartimenten maken uitbouw mogelijk en u heeft verschillende keuzes, bijvoorbeeld uit transportsystemen, voorbehandelingsapparatuur, printmodules, etc.

 

Het kiezen van de juiste voorbehandelingsmethode, alsook het werken met verschillende typen inkten is mogelijk, hetgeen noodzakelijk is voor een goede hechting. We maken het plaatje compleet met diverse jetable primer en/of coatingmogelijkheden voor een optimaal resultaat.

Interesse in een DIGI-7 W?