DIGI-9

Een optimale printoplossing met hoge productiesnelheid. Of het nu gaat om middelgrote of grote bedrijven, de DIGI-9 is de oplossing. Een high-speed Single Pass modulair tray-systeem voor het printen van producten die in mallen worden geplaatst. Deze worden in trays geplaatst die met hoge snelheid onder de verschillende printmodules inclusief voorbehandeling en digitale printkoppen worden getransporteerd.

Deze printer is geschikt voor zowel kleine als grote productseries. Dankzij de modulaire opbouw is de oplossing volledig aan te passen aan uw wensen en eisen, net als al onze DIGI-oplossingen. Aparte compartimenten maken uitbreiding mogelijk en u kunt verschillende keuzes hebben, bijvoorbeeld uit transportsystemen, voorbehandelingsapparatuur, printmodules etc.
Buiten de printer worden de dragers getransporteerd op een industrieel standaard transportsysteem, voorzien van aanslagposities voor het lossen van bedrukte producten en het laden van onbedrukte producten op de mallen. Het laden en lossen kan handmatig worden gedaan door operators of volledig geautomatiseerd door op maat gemaakte pick-and-place-units of standaard industriële robots.

Het kiezen van de juiste voorbehandelingsmethode en het werken met verschillende soorten inkten is mogelijk. Wat nodig is voor een goede hechting. We maken het plaatje compleet met diverse jetbare primers en / of coating mogelijkheden voor een optimaal resultaat.

De machine werkt ‘stand-alone’ wat betekent dat er naast de aanvoer van benodigde media geen verdere apparatuur nodig is en dat alles geïntegreerd is in de DIGI-9.

Interested in a DIGI-9?