Vakmanschap zit ‘m in kennis en kwaliteit. Dat zit wel goed bij Bergstein, al meer dan vijftig jaar specialist als het gaat om print- en druktechniek. Een innovatieve (digitale) markt vraagt om een bijbehorende visie. Bergstein verkoopt geen kant en klare machines.

WE SELL SOLUTIONS

Elk product is anders, elke voetbalschoen een andere naam, elk vliegtuig een eigen opdruk en elke medicijndoos een ander serienummer.

Althans, Bergstein zorgt voor de digitale printer die dit mogelijk maakt. Grote voorraden in opslag zijn verleden tijd, printing on demand een feit. Kwaliteit blijft constant want met deze digitale oplossingen zijn externe parameters zoals bijvoorbeeld wisselende temperaturen niet meer van invloed. Daarbij draagt de efficiënte manier van werken bij aan een algemene kostenbesparing. Win-win.

Lokaal maar internationaal

Bergstein is als een échte Nederlander op wereldreis. Wereldwijd worden machines geplaatst en geïmplementeerd maar de oorsprong van de machines, die vindt plaats in Nederland. Om precies te zijn in Kerkrade, de geboorteplaats van de digital solutions.

‘Voor iedere vraag een oplossing.’

Maar wat is de vraag? Wij geloven niet in dertien in een dozijn en daarom vinden wij goed luisteren belangrijk. Met u gaan we de dialoog aan om zo samen tot de beste, gepersonaliseerde machine te komen.

Innovatie

De markt is altijd in ontwikkeling. Koopt u vandaag de nieuwste machine, grote kans dat er volgend jaar nieuwe onderdelen op de markt zijn. Daarom ontwikkelt Bergstein modulaire printers.

Zo is ieder exemplaar uit te bouwen en aan te passen aan de nieuwste innovaties en wordt alles zo geprogrammeerd dat het vervangen kan worden indien nodig.