TAMPONDRUK

Binnen de tampondrukwereld levert Bergstein al meer dan 50 jaar machines en bijbehorende toebehoren aan klanten binnen en buiten Nederland.

Het huidige leveringsprogramma bestaat uit

In tampondruk is de uiteindelijke afdrukkwaliteit in grote mate afhankelijk van de gebruikte tampons. Het is dus zeer belangrijk dat gebruik wordt gemaakt van kwalitatief goede tampons met de juiste vorm, afmetingen en hardheid.
Bergstein levert de tampons in verschillende hardheden en verschillende siliconenkwaliteiten voor een optimale opdruk.

Clichés

In tampondruk is de uiteindelijke drukkwaliteit zo goed als de zwakste schakel in het drukproces. Het is dus zeer belangrijk dat gebruik wordt gemaakt van kwalitatief goed materiaal. De clichés spelen een grote rol in het geheel en zij dienen op de juiste wijze te zijn vervaardigd. Met een grote diversiteit aan cliché-materialen en een eigen prepress- en laserafdeling, is Bergstein in staat om aan alle behoeften van de klanten te voldoen. Keuze in Aloxid clichés, staal clichés, keramische clichés en magneetraster clichés.

Drukinkten

Met 2 top merken in huis op het gebied van tampondruk kan Bergstein aan elke vraag van de klant voldoen.

RUCO is een Duitse fabrikant, die al meer dan 150 jaar inkten van hoogwaardige kwaliteit levert voor allerlei druktoepassingen, waaronder tampondruk. Sinds 40 jaar werken zij samen met Bergstein. RUCO heeft een breed scala aan tampon- en zeefdrukinkten.

Het in het Duitse Nürnberg gelegen Coates Screen Inks GmbH (door velen nog steeds Wiederhold genoemd) is een wereldwijde leverancier van inkten voor een grote verscheidenheid aan branches. Bergstein is sinds 2009 een officiële distributeur van Coates Screen Inks GmbH. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft Coates Screen Inks GmbH ook een veelomvattend programma op het gebied van de tampondruk.

Interesse in Tampondruk benodigdheden?