ZEEFDRUK

Bergstein levert in samenwerking met diverse fabrikanten een uitgebreid assortiment aan benodigdheden op het gebied van de (UV)-zeefdruk. Hieronder een overzicht van het leveringsprogramma:

Zeefdrukrakels

Zeefdrukrakels kunnen in een grote verscheidenheid geleverd worden. Afhankelijk van de toepassing en het te bedrukken materiaal zijn er speciale rakels te verkrijgen.

Zeefdrukramen en gaas

Met een betrouwbare partner op het gebied van zeefdrukramen en zeefdrukgaas, kunnen wij een uitgebreid programma op dit gebied leveren. Ramen worden bespannen naar uw eigen parameters, welke afgestemd zijn op het gebruik en altijd te reproduceren zijn. Tevens beschikt onze partner over 2 cleanrooms voor de productie van ramen met zeer hoge precisie eisen.

Drukinkten

Met 2 top merken in huis op het gebied van zeefdruk kan Bergstein aan elke vraag van de klant voldoen.

RUCO is een Duitse fabrikant, die al meer dan 150 jaar inkten van hoogwaardige kwaliteit levert voor allerlei druktoepassingen, waaronder zeefdruk. Sinds 40 jaar werken zij samen met Bergstein. RUCO heeft een breed scala aan tampon- en zeefdrukinkten.

Het in het Duitse Nürnberg gelegen Coates Screen Inks GmbH (door velen nog steeds Wiederhold genoemd) is een wereldwijde leverancier van inkten voor een grote verscheidenheid aan branches. Bergstein is sinds 2009 een officiële distributeur van Coates Screen Inks GmbH. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, heeft Coates Screen Inks GmbH ook een veelomvattend programma op het gebied van de zeefdruk.

Interesse in zeefdruk-benodigdheden?